KWALITEIT

19 mm Corpus
Omdat stabiliteit, zekerheid en kwaliteit heel belangrijk voor ons zijn, zodat onze corpussen er niet alleen stabiel uit zien, maar dat ze het zijn, leveren wij deze rondom van plaatmateriaal van 19 mm dikte. Door deze kwaliteit zijn de kasten geschikt voor elke toepassing waarvoor een hoge belasting wordt gevraagd.

Standaard Blum Legrabox
Bij laden en korven maakt de gevoerde techniek het grote verschil. Daarom gebruiken wij uitsluitend de hoogwaardige Legrabox van Blum met softmotion en ondergeleiding. Daardoor zijn we zeker van een bijzonder hoge kwaliteit en lange levensduur van onze producten. Op aanvraag kunnen de korven ook met 10 mm glas of eiken zijkanten geleverd worden.


Gedempte scharnieren
Ontelbare malen wordt een keukenfront geopend en gesloten. Om dit ook na vele jaren nog zonder problemen moet gebeuren, gebruiken we alleen hoogwaardige scharnieren van de marktleider.


Gedempt klepbeslag
Een klepbeslag is een compleet geheel. Heel belangrijk is het dat deze professioneel geproduceerd wordt. Wij zetten daarbij in op levensduur, kwaliteit en stabiliteit. Daarom gebruiken wij alleen klepbeslag van internationaal gerenomeerde fabrikanten.


LeMans-kast
Het is de perfecte oplossing wanneer het gaat om het optimaal gebruik maken van de ruimte in de keuken. Licht in en uit draaibaar en zeer geschikt om in de uiterste hoeken ruimte te bieden aan potten en pannen.

 

Bel mij terug!