INSTALLATEUR

STEVEN als installateur kan voor u een diversiteit aan werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan het monteren van waterleidingen, afvoeren/ riolering, elektrische installaties, sanitair, gasleidingen maar ook zinkwerk voor o.a. uw dakgoot. Verder kan STEVEN ook uw CV-ketel aanleggen of vervangen, radiatoren aanbrengen of vervangen en uw vloerverwarming aanbrengen. Voor het aanleggen van water-, cv- en gasleidingen gebruikt STEVEN voornamelijk materiaal van Rehau, Uponor en VSH. STEVEN maakt hiervoor gebruik van een persapparaat en de bijbehorende speciale koppelingen. Het zal duidelijk zijn dat STEVEN u het nieuwste en meest veilige product aanbiedt.


STEVEN zal indien mogelijk de buizen zoveel mogelijk wegwerken in de muren, vloeren en plafonds. Aansluitingen voor de CV-ketel, waar de buizen in het zicht zijn, past STEVEN koper en staal toe. Flexibele buis zou namelijk eerder beschadigd kunnen raken.

STEVEN kan alle koud- en warmwaterleidingen aanbrengen waar ze nodig zijn. De gasleiding met mantel en zonder verborgen koppelingen in afgesloten ruimtes e.d. wordt rechtstreeks van de gasmeter naar de CV-ketel of de keuken aangebracht. Indien gewenst kan STEVEN de aansluitingen van de vloerverwarming aanbrengen. Voor CV-installaties legt STEVEN alle aan- en afvoerleidingen aan.

STEVEN helpt u bij de voorbereidingen voor de CV-installatie. De juiste capaciteit van de CV-ketel is erg belangrijk. De ruimte moet goed opgemeten worden. Eerst wordt de capaciteit van de radiatoren en/ of vloerverwarming gekozen.

Alle leidingen worden door STEVEN getest. Tijdens het bouwen zetten we al water op alle leidingen die met water te maken hebben. Op deze manier weten we dat er tijdens het werk geen leidingen beschadigd kunnen raken.

 

Bel mij terug!